Rozpoczynamy w Tarnowie cykl biegów. Wykorzystajcie swój czas na wspólną zabawę. Będą biegi rodzinne, indywidualne oraz dla młodzieży szkolnej. Teren biegu to osiedle Blokowisk i lasku Lipie, a zatem trochę przełaju i trochę asfaltu. Dystanse 5 km i 10 km Wkrótce informację na naszym profilu FaceBook

AKTUALIZACJA 15.10.2016  – Zbiórka zawodników   godzina 10.00, miejsce : ul. Wojska Polskiego ,Nowa Dęba /stacja paliw/ zawodnicy będą transportowani na miejsce startu przez organizatora, tam też odbędzie się szkolenie Mając na uwadze bezpieczeństwo startujacych /działania poligonowe/ zawody odbędą się jedynie na dystansie 10 KM !! Osoby które zapisały się na dystans

Fundacja Pro Sport dokłada wszelkich starań, aby organizowane przez nas wydarzenia spełniały rynkowe standardy, a obsługa zawodników była zawsze na najwyższym poziomie. Jeśli jednak nie jesteś zadowolony z przebiegu imprezy w której brałeś udział lub masz do nas zastrzeżenia – możesz złożyć reklamację. Poniżej załączamy procedurę reklamacyjną. PROCEDURA REKLAMACYJNA

CYKL BIEGOWY i NORDIC WALKING BIEG RADŁOWA 2016 5km | 10km | 15 km | 20 km Cel imprezy: – Promocja gminy Radłów – Promocja lasów małopolskich – Promocja aktywnego stylu życia – Integracja międzypokoleniowa Organizatorzy: Fundacja Pro Sport Burmistrz Gminy Radłów – Zbigniew Mączka PATRON MEDIALNY – RDN Termin

Wyzwanie Łemkowskie 3.04 / 26.06 / 9.10 Łosie / Wysowa / Kwiatoń Dziękujemy za wsparcie! Wójt Gminy Ropa http://www.ropa.iap.pl Wójt Gminy Uście Gorlickie http://www.usciegorlickie.pl/pl ZAPISY 1. Cel imprezy: – Promocja województwa małopolskiego – Promocja lasów małopolskich – Promocja aktywnego stylu życia – Integracja międzypokoleniowa 2. Organizatorzy: Fundacja Pro Sport 3.

Data: 17.01.2016 rok – niedziela Biuro zawodów: stacja narciarska Wierchomla-Szczawnik film z trasy Harmonogram: 9.30-11.30 – wydawanie pakietów w biurze zawodów 11.30 – otwarcie zawodów 12.00 –START Trasa Dystans – 8 km Przewyższenia – 220 m Ceny : 70 zł – online do 15.01.2016 70 zł – w biurze zawodów w dniu