AKTUALIZACJA 15.10.2016  – Zbiórka zawodników   godzina 10.00, miejsce : ul. Wojska Polskiego ,Nowa Dęba /stacja paliw/ zawodnicy będą transportowani na miejsce startu przez organizatora, tam też odbędzie się szkolenie Mając na uwadze bezpieczeństwo startujacych /działania poligonowe/ zawody odbędą się jedynie na dystansie 10 KM !! Osoby które zapisały się na dystans

Fundacja Pro Sport dokłada wszelkich starań, aby organizowane przez nas wydarzenia spełniały rynkowe standardy, a obsługa zawodników była zawsze na najwyższym poziomie. Jeśli jednak nie jesteś zadowolony z przebiegu imprezy w której brałeś udział lub masz do nas zastrzeżenia – możesz złożyć reklamację. Poniżej załączamy procedurę reklamacyjną. PROCEDURA REKLAMACYJNA

CYKL BIEGOWY i NORDIC WALKING BIEG RADŁOWA 2016 5km | 10km | 15 km | 20 km Cel imprezy: – Promocja gminy Radłów – Promocja lasów małopolskich – Promocja aktywnego stylu życia – Integracja międzypokoleniowa Organizatorzy: Fundacja Pro Sport Burmistrz Gminy Radłów – Zbigniew Mączka PATRON MEDIALNY – RDN Termin

Wyzwanie Łemkowskie 3.04 / 26.06 / 9.10 Łosie / Wysowa / Kwiatoń Dziękujemy za wsparcie! Wójt Gminy Ropa http://www.ropa.iap.pl Wójt Gminy Uście Gorlickie http://www.usciegorlickie.pl/pl ZAPISY 1. Cel imprezy: – Promocja województwa małopolskiego – Promocja lasów małopolskich – Promocja aktywnego stylu życia – Integracja międzypokoleniowa 2. Organizatorzy: Fundacja Pro Sport 3.

Data: 17.01.2016 rok – niedziela Biuro zawodów: stacja narciarska Wierchomla-Szczawnik film z trasy Harmonogram: 9.30-11.30 – wydawanie pakietów w biurze zawodów 11.30 – otwarcie zawodów 12.00 –START Trasa Dystans – 8 km Przewyższenia – 220 m Ceny : 70 zł – online do 15.01.2016 70 zł – w biurze zawodów w dniu

Nulla aliquam accumsan lorem, vel facilisis velit pulvinar sit amet. Nulla mollis fringilla velit sed rhoncus. Morbi imperdiet, dolor id imperdiet finibus, nibh urna luctus tortor, sed pharetra ligula orci eu est. Aliquam erat volutpat. Nam varius consectetur lacus vitae rutrum. Donec rhoncus, tortor nec auctor dictum, enim est viverra